Durant els mesos de setembre i octubre s’han organitzat 6 sessions de costura on hi ha participat 12 infants de 9 i 10 anys,  3 senyores voluntàries del Casal de la Gent Gran El Roure i dues monitores de l’esplai implicades en el projecte.

Els infants van acollir la proposta del taller de costura amb gran acceptació i expectació.

Ja a la primera sessió els infants van aprendre a enfilar l’agulla i iniciació a donar puntades a la roba. Durant la segona sessió van cosir un mocador amb la vora i alguns botons.

A la tercera sessió va ser curiós i bonic veure com les senyores assumien amb molta naturalitat el seu rol de «professores» i feien noves propostes per fer amb els infants.  Els infants, tant nois com noies, les esperàvem amb il·lusió i durant aquesta sessió van començar a cosir un coixí per decorar.

Durant la quarta sessió van enllestir el coixí. Molts infants van voler fer  un segon coixí per poder obsequiar a les seves avies ja que moltes d’elles són d’Andalusia o del  Marroc. A la cinquena sessió, van aprendre a fer punt de creu. A la sisena i última sessió van cosir un ninot de neu amb un mitjó.

Les tardes de  costura s’han convertit en espais de conversa on petits i grans han compartit les seves històries de vida.

Encara que el projecte finalitza formalment al novembre les voluntàries continuen portant noves idees per cosir a l’esplai i veiem que la germanor entre els dos col·lectius és molt més gran.

Deja un comentario